КАФЕ STARBUCKS CAPPUCCINO 12БР.

КАФЕ STARBUCKS CAPPUCCINO 12БР.

Код: 825748
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Доставка : Цена: 3.99 лв. до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

11.99 лв.

Описание

STARBUCKS Cappuccino от NESCAFÉ® DOLCE GUSTO

 

STARBUCKS Cappuccino от NESCAFÉ® DOLCE GUSTO, кафе капсули, кутия 12 капсули/6 напитки, 120g


Вдъхновено от STARBUCKS Cappuccino, което обожавате ― балансирано, нежно и с любимия познат вкус, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.Кафе капсулите STARBUCKS от NESCAFÉ® DOLCE GUSTO са създадени за кафемашини NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.

 

 


 

Съставки


Бяла капсула: пълномаслено мляко на прах (82,4%), захар (17,6%). Може да съдържа соя. Кафява капсула: печено мляно кафе. Кафе капсулите STARBUCKS от NESCAFÉ® DOLCE GUSTO са създадени за кафемашини NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.
Името на продукта

 


 

Името на продукта

Приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO


Включете кафемашината си в електрическата мрежа, натиснете бутона за включване и изчакайте бутонът да светне в зелено. Поставете чаша в кафемашината.За ръчна кафемашина:Поставете бялата капсула в кафемашината. Преместете лостчето надясно (обозначение в червен цвят за топла напитка) и изчакайте дължината на напитката да достигне 170 ml. Поставете кафявата капсула в кафемашината. Преместете лостчето надясно (обозначение в червен цвят за топла напитка) и изчакайте дължината на напитката да достигне общо 220 ml.За автоматична кафемашина:Поставете бялата капсула в кафемашината. Изберете 5 чертички от скалата и стартирайте машината за топла напитка. Поставете кафявата капсула в кафемашината. Изберете 2 чертички от скалата и стартирайте машината за топла напитка.

 

Характеристики
СЪВМЕСТИМ С КАФЕМАШИНА DOLCE GUSTO
БРОЙКИ В ПАКЕТ 12 БР


Марка STARBUCKS
МОДЕЛ CAPPUCCINO
МОДЕЛ CAPPUCCINO
ТИП КОНСУМАТИВ КАФЕ КАПСУЛИ
СЪВМЕСТИМ С КАФЕМАШИНА DOLCE GUSTO
БРОЙКИ В ПАКЕТ 12 БР
EAN 7613287002471
Сравни ()