Клавиатура GENESIS RHOD 110 RED NKG-0939

Клавиатура GENESIS RHOD 110 RED NKG-0939

Код: 568918
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Надежда" Днес  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

19.99 лв.

Описание
Genesis Rhod 110

ДОБРО НАЧАЛО


Това, от което геймърът се нуждае най-много, е чувството за контрол над играта. Добрата клавиатура е тази, която прави това управление лесно. Не всеки геймър предпочита механичните клавиатури, понякога очакваме простота и солидна основа за добро навлизане в света на електронния спорт. За добро начало в игрите, Genesis разработи мембранната клавиатура Rhod 110. Простотата в комбинация със здрава функционалност са най-силните и характеристики.
Genesis Rhod 110

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КЛАВИШИ

За всяка клавиатура Rhod 110 добавихме 8 червени клавиша, заместващи WASD и „стрелки“. Всички проектирани за повече комфорт на играта. Сега геймърът сам решава как ще изглежда окончателният дизайн на клавиатурата му.

ANTI-GHOSTING Е ОСНОВАТА


В основата на гейминг природата на Rhod 110 е функцията anti-ghosting за 19 клавиша в най-важните зони за геймъра. По този начин ще избегнем неприятното заключване на клавиатурата, когато натискаме няколко клавиша едновременно, желаейки да извършим ефективно действие в играта. Тази функция значително увеличава комфорта при игра.
Genesis Rhod 110
Genesis Rhod 110

НАДЕЖДНА И ФУНКЦИОНАЛНА


Предимството на клавиатурата са и лазерно гравираните букви на клавишите. С това експлоатационният живот на надписите се увеличава до няколко пъти. Дори и когато се използват често, клавишите Rhod 110 няма да се износят бързо. Често по време на играта се нуждаете от бърз достъп до основните функции на мултимедията. Интуитивно поставените мултимедийни бутони (от F1 до F12) правят това, че използването на клавиатурата е още по-удобно, а управлението на медиите много по-лесно.
Genesis Rhod 110

 

WINDOWS КЛАВИШЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ

Rhod 110 също има функцията да заключва Windows клавиша, което геймърите особено харесват и предпочитат. Тази функция предотвратява случайно спиране и прекратяване на вълнуваща играта в най-неподходящия момент.

Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА


Марка GENESIS
МОДЕЛ RHOD 110 RED NKG-0939
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
ИНТЕРФЕЙС USB
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5901969407747

Най-нови продукти

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам