Мишка LOGITECH MX Anywhere 3S PG 910-006930

Мишка LOGITECH MX Anywhere 3S PG 910-006930

Код: 501419
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

159.99 лв.

Описание
Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

MX ANYWHERE 3S

Насладете се на производителността и мултифункционалността на MX Anywhere 3S, емблематичната компактна мишка на Logitech, сега с тихи кликвания и 8K DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло*.

*4 мм минимална дебелина на стъклото.


ВЛЕЗТЕ В ПОТОКА.
НАВСЯКЪДЕ.

Изпитайте изключителна мултифункционалност в комбинация със забележителна производителност. Усъвършенствана компактна мишка, която ви позволява да работите, където и да ви отведе работата. Сега с прецизност и отзивчивост на най-високо ниво благодарение на 8K DPI проследяване върху почти всякаква повърхност и тихи кликвания.

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

ПЛАВНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ,
УДОБНА РАБОТА НАВСЯКЪДЕ

С MX Anywhere 3S движенията и работния ви процес са в унисон. Мишката е оборудвана с 8K DPI оптичен сензор, който проследява навсякъде – дори върху стъкло* – което означава, че можете да работите безпроблемно на бюрото, в кафенето или дори на дивана.

8К DPI проследяване означава, че покривате повече повърхност с фини движения – идеално подхожда на работа в движение или в малки пространства, така че да уцелвате точния пиксел всеки път с по-малко усилия. Може да се настройва в Logi Options+.

*4 мм минимална дебелина на стъклото.


ТИХИ КЛИКВАНИЯ ЗА
ПОВЕЧЕ КОНЦЕНТРАЦИЯ

MX Anywhere 3S представя тихи, почти безшумни кликвания - така постигате състояние на поток в работата си и можете да управлявате всеки проект с по-малко разсейване и повече концентрация. Бутоните Quiet Click предлагат меко, задоволително усещане при кликване, но с по-малко шум (от MX Anywhere 3). Получавате същата производителност, прецизност и надеждност, без компромис.

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

СКРОЛИРАЙТЕ 1000 РЕДА
В СЕКУНДА

Представяме ви MagSpeed скрол колелцето: най-бързото, най-тихото и най-прецизното скрол изживяване от Logitech досега. Скролирайте 1000 реда в секунда със свръхбързия режим, който е до 90% по-бърз*. А режимът Ratchet е с 87% по-точен**, така че наистина можете да се позиционирате върху точния пиксел.

*В сравнение с обикновена мишка Logitech без електромагнитно скрол колелце.

**В сравнение с мишка Logitech Master 2S с инсталирани Logitech Options и активирано плавно скролиране.

РАБОТЕТЕ КОМФОРТНО
НАВСЯКЪДЕ

Превърнете почти всяка повърхност във вашето бюро – независимо дали сте в кафенето, офиса или у дома. Създадохме MX Anywhere 3S, за да можете да я слагате в чантата си, а почистването й да е лесно след месеци употреба. С компактния, нископрофилен дизайн и контурите, следващи извивките на дланта ви, ще се чувствате комфортно с часове, независимо къде работите. Усещането за допир е винаги меко със силиконовите страни за удобно захващане.

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930
Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

МУЛТИСВЪРЗАНОСТ И
МУЛТИСЪВМЕСТИМОСТ: СВЪРЗВАНЕ С ДО 3
УСТРОЙСТВА

MX Anywhere 3S е съвместима с всички основни операционни системи* направо от кутията – мишката работи с Windows, macOS, Linux*, ChromeOS*, iPadOS* и Android*.

MX Anywhere 3S се свързва лесно и безпроблемно с до 3 устройства чрез Bluetooth® Low Energy. Превключвайте между тях с натискането на един бутон. Bluetooth улеснява свързването и освобождава вашите USB портове за други устройства.

Не харесвате Bluetooth? MX Anywhere 3S е съвместима с Logi Bolt USB приемника (продава се отделно)**.

*Основните функции на устройството ще се поддържат без софтуер за операционни системи, различни от Windows и macOS.

**Мишката не е съвместима с други USB приемници на Logitech.

ДЪЛГОТРАЙНО И БЪРЗО
USB-C ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте, докато работите с включения USB-C кабел.

ДО 70 ДНИ РАБОТА С ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ

ДО 3 ЧАСА РАБОТА ОТ 1 МИНУТА ЗАРЕЖДАНЕ

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930
Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

МНОГО УСТРОЙСТВА,
ЕДИН ПОТОК

Свържете своята MX Anywhere 3S с до 3 устройства с функцията Flow* в приложението Logi Options+, за да работите на множество компютри и различни операционни системи. Просто свържете компютрите си и преместете курсора на края на екрана, за да работите между тях. Вашата мишка работи не само между компютрите, но и между операционните системи Windows® и macOS*. Безпроблемно и без усилие прехвърляйте текст, изображения и файлове – копирайте от едно устройство и поставете в другото!

*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ И
ОПТИМИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ
РАБОТЕН ПОТОК С
LOGI OPTIONS+

Правете и постигнете повече с вашата MX Anywhere 3S с помощта на приложението Logi Options+. Безпроблемно поемете контрола над работния си процес с Logi Options+, предназначено да трансформира начина ви на работа. С Options+ можете да работите между устройства и операционни системи, като използвате функцията Flow, да задавате скорост на скролиране, да персонализирате отделни бутони и да използвате готови персонализации, специфични за приложението, за да оптимизирате почти всеки аспект от вашия работен процес*.

*Изисква приложението Logi Options+, достъпно за Windows и macOS.

1 – MAGSPEED СКРОЛ
Скрол колелцето автоматично превключва от скролиране ред по ред към плавно,
свободно скролиране, когато превъртате по-бързо.

2 – БУТОН ЗА СМЯНА НА РЕЖИМА
Кликнете, за да превключите ръчно между походов (Ratchet) и
свободно въртящ се (Free-spin) режим.

3 – СТРАНИЧЕН БУТОН НАПРЕД
Придвижете се напред с идеално разположения бутон.

4 – СТРАНИЧЕН БУТОН НАЗАД
Върнете се назад с идеално разположения бутон.

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930
Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ

Нашата мощна платформа за свързване използва технологията Bluetooth Low Energy. Без донгъли, без кабели, без проблеми. MX Anywhere 3S е тествана да отговаря на строгите изисквания на Intel®, за да осигури изключително потребителско изживяване, безпроблемна свързаност и надеждност. Нашето устройство отговаря на техническите спецификации за оптимална Bluetooth връзка.

ИЗБОР, С КОЙТО
ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ

Нашата цел? Да създаваме устойчиви продукти. Това означава, че докато въвеждаме нашето ново поколение продукти, ние намаляваме техния въглероден отпечатък по всеки възможен начин – от цялостната им конструкция до най-малкия компонент. И всички това с нулеви компромиси за качество и производителност.

Logitech MX Anywhere 3S PG 910-006930

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 200 - 8000 DPI
ОПТИЧНА ДА


Марка LOGITECH
МОДЕЛ MX Anywhere 3S PG 910-006930
ТИП СВЪРЗАНОСТ БЕЗЖИЧНИ
РЕЗОЛЮЦИЯ 200 - 8000 DPI
ОПТИЧНА ДА
СКРОЛ БУТОН ДА
ИНТЕРФЕЙС Bluetooth
Подходящ за Gaming НЕ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206111745
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()