Избран магазин:
Избери друг магазин
Spring super weekend
КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep 46.0 W, 36.00 dB(A)
КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep

КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep 46.0 W, 36.00 dB(A)

Код: 651338
Безплатна доставка

i

Цена:539.99 лв.

Удължена доставка

Интелигентни решения за здравословен микроклимат

Според Световната здравна организация най-вредното за човешкия организъм сред всички въздействия на околната среда, е замърсеният въздух. Докладът, публикуван през 2013 г., обявява, че замърсеният въздух е най-значителната заплаха за човешкото здраве и, противно на общоприетото схващане, въздухът в помещенията е по-опасен от външния. Стаите съдържат много бактерии, вируси, спори на плесени и други вредни за човека микроорганизми. Някои от тези микроорганизми се развиват поради лоша климатизация, висока температура, понякога поради прекомерно сух въздух. В повечето случаи домовете ни нямат бариери срещу опасни органични частици, съдържащи се в замърсения външен въздух и които проникват нефилтрирани в домовете ни.

КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep

 


 

Компактни вентилационни системи

Отделяните при работа на уреда отрицателно заредени йони действат антисептично, потискат развитието на болестотворните микроорганизми - вируси и бактерии, предпазвайки от инфекции и остри респираторни заболявания. Йонизираният въздух повишава работоспособността, премахва умората, влияе положително на самочувствието и подпомага възстановяването след продължителни и тежки боледувания и има благотворно въздействие при състояния на бронхиална астма, респираторни заболявания, мигрена, неврози и сърдечно-съдови проблеми.

КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep

 


 

Eco-Fresh 05 Sleep е съставена от:


1. Външна предпазна решетка – предпазва системата от влага, дори и при проливни дъждове и навявания.
2. Телескопичен въздуховод – позволява регулиране дължината на уреда съобразно дебелината на стената (от 32 до 70см).
3. Всмукателен вентилатор – двускоростен, позволяващ регулиране на дебита от нощен, безшумен режим на работа, до дневен.
4. Филтър с активен въглен - гарантира чистота на постъпващия въздух дори в силно замърсени градски и промишлени райони. Изчиства въздуха от мирис, прах, бактерии, сажди, отработени автомобилни газове и др.
5. Фин филтър – подходящ за силно замърсени райони.
6. Нагревател 420W – икономичен, предназначен за импулсна работа. Поддържа температурата на входящия в помещението въздух от 23º C. При непрекъсната работа постига ∆t (разлика между външната температура на въздуха и температурата на входящия в помещението въздух) 45º C при работа на системата в режим 120m³/h.
6. Термостат – управлява нагревателя и гарантира 23°С (стайна температура) на входящия в помещението въздух.
7. Термо-предпазител - предпазва системата от прегряване.
8. Йонизатор – насища въздуха с отрицателно заредени йони.
9. Вентилатор – снабден с регулатор на обороти позволяващ регулиране на дебита от 30m³ /h – в нощен, безшумен режим на работа до 120m³ /h – при дневен режим.
10. Сензор за влага – включва вентилацията когато влажността надвиши 75%.
11. Дистанционно управление.
12. Sleep режим - В режим на работа SLEEP и липса на светлина в помещението, системата се изключва (заспива) автоматично. При осветяване, системата ще бъде в режим на работа след 2 часа и ще се стартира при запазване на всички зададени преди това настройки.
13. Standby режим на работа.
14. Декоративна решетка – не заема пространство от помещението, може да бъде изпълнена в различна визия и цветове.

КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep

 


 

Здравословен микроклимат

Eco-Fresh” е голяма стъпка в развитието на вентилационните системи. Използването на Eco-Fresh в затворени пространства поставя ново ниво в подаването на чист въздух. За основа системата Eco-Fresh 05 Sleep (Еко-Свежест 05 Sleep) има безшумен вентилатор с двойно капсуловани търкалящи се лагери (NSK Japan), фин филтър, филтър с активен въглен, нагревателползващ се в студените зимни дни и гарантиращ доставянето на свеж въздух със стайна температура, термостат, йонизатор и сензор за влажност. В резултат на това, системата създава здравословен микроклимат, като доставя в помещението чист, филтриран, наситен с кислород и отрицателно заредени йони въздух, а благодарение на своята конструкция Eco-Fresh 05 Sleep не само работи безшумно, но и напълно поглъща шума, който може да проникне отвън.

КВС Еко-Свежест 05 с йонизатор Sleep

 


 

МОЩНОСТ W
46.0 W
ВЪЗДУШЕН ДЕБИТ (CADR)
120.00 m3/h
ТИП НА ДВИГАТЕЛЯ
РЕВЕРСИВЕН
РЕГЕНЕРИРАЩА ЕФЕКТИВНОСТ
75 %


МаркаMMOTORS JSC
МОДЕЛ:
Свежест 05 с йонизатор Sleep
МОЩНОСТ W:
46.0 W
ВЪЗДУШЕН ДЕБИТ (CADR):
120.00 m3/h
НИВО НА ШУМ:
36.00 dB(A)
ТИП НА ДВИГАТЕЛЯ:
РЕВЕРСИВЕН
РЕГЕНЕРИРАЩА ЕФЕКТИВНОСТ:
75 %
ВИД НА ТОПЛООБМЕННИКА:
КЕРАМИЧЕН
ГАРАНЦИЯ:
36 МЕСЕЦА
EAN3800211057025
Няма намерени документи за този продукт