Soundbar система BOSE TV SPEAKER

Soundbar система BOSE TV SPEAKER

Soundbar система BOSE TV SPEAKER

Код: 56218
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

599.00 лв.

Описание
BOSE

Чуйте телевизора си по-добре

Телевизионният високоговорител Bose е лесно и компактно решение за по-добър телевизионен звук. Той е малък, но мощен, осигуряващ ясно, балансирано и естествено звучащо аудио изживяване, което подобрява диалога и представянето на басите.

Повече музика, повече бас, повече яснота

Говорителят Bose TV също има Bluetooth връзка, така че можете да слушате каквото искате и когато пожелаете. Натиснете бутона „Bluetooth“ на дистанционното управление, за да сдвоите устройство и да възпроизвеждате безжично музика и подкаст.
И докато доставя изненадващо богат и дълбок звук за високоговорител с неговия размер, можете да натиснете бутона „Бас“ на дистанционното за още малко.
В режим на диалог, високоговорителят Bose TV анализира това, което гледате, за да повиши още повече вокалите, за да можете да чувате и разбирате всяка дума по-ясно.

BOSE
Характеристики
BLUETOOTH ДА


Марка BOSE
МОДЕЛ TV SPEAKER
BLUETOOTH ДА
HDMI 1 ARC
USB ДА
AUDIO AUX ВХОД ДА
ОПТИЧЕН ВХОД ДА
ЦВЯТ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ДА
EAN 17817808651
Сравни ()