Избран магазин:
Избери друг магазин
ВЪНШНА БАТЕРИЯ CANYON 20000 mAh CNE-CPB2001W
ВЪНШНА БАТЕРИЯ 20000 mAh CNE-CPB2001W^

ВЪНШНА БАТЕРИЯ CANYON 20000 mAh CNE-CPB2001W

Код: 597159
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:57.99 лв.

Външна батерия

Всеки от нас се е сблъсквал с проблема, когато батерията на смартфонa или слушалките се изтощи точно когато са ни най-необходими. Canyon PB-2001 е тук, за да Ви помогне да използвате мобилните си устройства през целия ден, без да се притеснявате повече от липсата на заряд.

Тази външна батерия се отличава с висок капацитет, сравнително компактен корпус и 2 възможности за зареждане – с Micro-USB и Type-C кабел. Тя може да зарежда 2 устройства едновременно, свързани към двата USB-A изхода. Моделът e оборудван с шест вида защита и се предлага в черен или бял цвят на корпуса.

PB-2001 заема възможно най-малко място в чантата Ви, предоставяйки максимален коефициент на полезно действие!

Smart IC Технология

Батерията автоматично открива вида на зарежданото устройство и регулира изходния ток в зависимост от специфичните изисквания на устройството. Тази технология помага да се увеличи скоростта на зареждане и да се избегне намаляване на ефективността по време на процеса.

Smart IC: Оптимизиране на напрежението на устройството

Защо отнема повече време, за да заредите смартфона си от един източник, и по-малко - от друг? Това е така, защото всеки смартфон има свои специфични изисквания, които може да не съвпадат с параметрите на източника на зареждане. Технологията Canyon Smart IC открива стойностите на напрежението на вашето устройство и ви позволява да го зареждате възможно най -бързо. Винаги!

Smart IC: Определяне капацитета на кабела

Качеството на вашия кабел за зареждане може да бъде от решаващо значение. Некачествените кабели причиняват загуба на заряд, ниска скорост при зареждане и прегряване на вашето устройство. Технологията Canyon Smart IC идентифицира възможностите на кабела и втоматично коригира процеса на зареждане.

6 Нива на защита

Външната батерия на CANYON има най-високото ниво на защита от презареждане, свръхразреждане, късо съединение, входящ и изходящ свръхток, както и от висока температура.

КАПАЦИТЕТ
20000 mAh


МаркаCANYON
МОДЕЛ:
20000 mAh CNE-CPB2001W
ВИД НА АКСЕСОАРА:
ВЪНШНА БАТЕРИЯ
КАПАЦИТЕТ:
20000 mAh
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
ЦВЯТ:
WHITE
EAN5291485008314
Няма намерени документи за този продукт