Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X MK III VLOG KIT 20.1 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X MK III VLOG KIT  20.1 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X MK III VLOG KIT 20.1 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Код: 391468
Продуктът не е в наличност
 
Описание

CANON POWERSHOT G7X MARK III PREMIUM VLOGGER KIT

 

Идеален за влогъри, блогъри, поточно предаване в реално време, видеоконференции и за всеки, който публикува съдържание онлайн.PowerShot G7 X Mark III ви помага да изглеждате чудесно с превъзходно 4K видео, голям заснемащ сензор от тип 1,0 и 20,1-мегапикселови снимки – всичко това в компактен фотоапарат, който можете да вземете навсякъде.


Canon-PowerShot-G7-X-III

Споделете творчеството си

 

Предавайте на живо. Създавайте съдържание за влогове, което надхвърля очакванията и превъзхожда това, което сте свикнали да виждате от смартфона си. Невероятно 4K видео, забележителни 20,1-мегапикселови снимки и високоскоростен режим за серия от снимки, който улавя мимолетните моменти с лекота.


4K видео и 3,5 mm вход за микрофон

120 fps Full HD видео

4.2x увеличение и f/1.8-2.8 широкоъгълен вариообектив

20,1-мегапикселов CMOS сензор тип 1.0

Подвижен сензорен екран

Bluetooth и Wi-Fi

Предавайте на живо в YouTube

USB зареждане, където и да се намирате

 

 


1

Впечатляващо видео, което ще се хареса на аудиторията

Снимайте пейзажи в 4K. Заснемайте спортове с висока кадрова честота до 120 fps. Свържете външен микрофон за кристално чист запис на звук за вашите влогове за пътуване. Предавайте поточно в реално време със зашеметяващо качество, докато играете компютърни игри, и надстройте уебкамерата си за бизнес видеоконференции. Възможностите с PowerShot G7 X Mark III са безкрайни.

Създавайте съдържание по свой собствен начин

PowerShot G7 X Mark III улеснява творчеството. Независимо дали снимате портрети, селфита, панорами, или храна, 20,1 мегапикселовият сензор гарантира превъзходни резултати.
2

3

Откроявайте се от тълпата със смартфони

Привлечете вниманието на аудиторията си с малка дълбочина на рязкост, която поставя обекта в центъра на сцената. Видеото и снимките, заснети при слаба светлина, са изпълнени с детайли и атмосфера.

Допълнителни функции с актуализиран фърмуер

Най-новият фърмуер предлага автоматичен режим на филм, който е идеален за влогове, с прецизен автоматичен фокус и автоматична експонация. Показването на „зебра“ и маркерите за съотношение на видео, както и на ниво, видимо в режима на проследяване на лице, са нови и са перфектни за усъвършенстван контрол.
4

5

Бърза и лесна работа

Интуитивният сензорен екран се завърта напред, за да улесни заснемането на влогове и селфита. Постигате желаното ниво на контрол с персонализируеми контроли, които с радост ще използвате.

Изключителна свързаност с Bluetooth®*

Сдвоете PowerShot G7 X Mark III с вашия смартфон или таблет, за да направите споделянето на съдържание онлайн лесно. Използвайте приложението Canon Camera Connect, за да снимате или записвате дистанционно.
6

7

Технология, която ви дава предимство

Бързият процесор DIGIC 8 ви позволява да заснемате серия от снимки с честота 30 fps – дори когато снимате във формат RAW, който предлага максимална гъвкавост при последващата обработка.

Компактен, с универсален 24 mm обектив с широк ъгъл и 4,2x увеличение, усъвършенствана система за стабилизиране на образа за снимки без размазване.

Независимо дали сте влогър, учител по йога, офис служител, родител или музикант, този джобен фотоапарат може да се използва като уебкамера за провеждане на видеоразговори и за безжично предаване на живо, за записване на приключения на открито, ежедневни влогове и заснемане на празнични снимки. Вижте повече на https://www.canon.bg/get-inspired/stories/creative-content-g7-x-mark-iii/
8

9

POWERSHOT G7X MARK III PREMIUM VLOGGER KIT комплектът включва ръкохватка за статив Canon HG-100TBR със сваляемо дистанционно управление и 64GB SD карта.

Звездата от YouTube MikeVisuals разкрива как създава увлекателни влогове с компактния Canon PowerShot G7 X Mark III и споделя ценни съвети за влогъри:https://www.canon.bg/get-inspired/tips-and-techniques/creative-vlogging-with-mikevisuals/Б ързият процесор DIGIC 8 ви позволява да заснемате серия от снимки с честота 30 fps – дори когато снимате във формат RAW, който предлага максимална гъвкавост при последващата обработка.

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 20.1 MPx
ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4


Марка CANON
МОДЕЛ POWERSHOT G7X MK III VLOG KIT
РЕЗОЛЮЦИЯ 20.1 MPx
ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 7.6 см
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 1" CMOS
ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
ISO 125-12800
ВГРАДЕНА ПАМЕТ НЕ
ВИД КАРТА С ПАМЕТ SD/SDHC/SDXC
ТИП БАТЕРИЯ NB-13L
СТАБИЛИЗАЦИЯ ОПТИЧНА
ВОДОУСТОЙЧИВ НЕ
WI-FI ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВИДЕО КЛИП 4K 3840 x 2160
РЪЧНИ РЕЖИМИ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8714574664934
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()