Цифров фотоапарат CANON PS PX BK ESSENTIAL KIT

Цифров фотоапарат CANON PS PX BK ESSENTIAL KIT

Код: 391474
Продуктът е изчерпан онлайн

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

479.99 лв.

Описание

Canon PowerShot PX

 

Тази интелигентна компактна камера композира и заснема снимки и видеоклипове, докато вие също се наслаждавате на момента.


PowerShot PX

Вашият личен фотограф

 

Когато искате да заснемете ценните моменти от живота, но и да бъдете част от тях, PowerShot PX е идеалният избор – улавя естествените изражения, като следи действието и автоматично заснема хората по интелигентен и творчески начин. Чрез приложението за смартфон ви препоръчва най-добрите снимки и видеоклипове.


Вариообектив с фокусно разстояние 19-57mm (еквивалент) с 340˚ панорамно въртене и 110˚ накланяне следва действието и композира страхотни снимки и видеоклипове.

Заснема 11,7-мегапикселови изображения и 60p Full HD видео за висококачествено съдържание, което ще съхраните за бъдещето

Вградена Wi-Fi комуникация за връзка към всяка домашна Wi-Fi мрежа и смарт устройства

Зареждане през USB-C за безпроблемна работа, където и да сте

Разпознаване на обекти с възможност за задаване на приоритет за определени лица

Гласово активиране за повече гъвкавост и контрол - идеално за групови снимки

Wi-Fi и Bluetooth® комуникация. Приложението Connect за Mini PTZ Cam показва всички изображения и видеоклипове и ги категоризира

Поддръжка на MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC. Поддържа UHS-I

Размери прибл. 56,4 mm x 81,9 mm, прибл. 170 g (включително карта памет)

 


1

Уловете момента. Насладете се на момента

Доверете се на PowerShot PX да заснеме хората и моментите в живота ви, като автоматично композира снимки и видеоклипове със своя PTZ обектив, докато и вие сте част от действието.

Опростена и компактна конструкция

Можете да носите PowerShot PX навсякъде благодарение на зареждането чрез USB-C и вградената Wi-Fi връзка с вашето смарт устройство.
2

3

Усмивки. Смях. Всички изражения на любимите ви хора.

Най-добрите снимки невинаги са тези, на които позирате усмихнати. PowerShot PX улавя огромен брой изражения и ценни реакции, които обикновено може да пропуснете.

Работи безпроблемно с приложението за смартфон

Оставете приложението Connect за Mini PTZ Cam да препоръча най-добрите снимки и видеоклипове. То свършва трудната работа вместо вас, като сортира изображенията на добри и не толкова добри.
4

5

„Hello Pixie, take a picture“

Устройството се управлява също и с гласови команди. Четири гласови команди обхващат полезни функции, като заснемане на видеоклипове и намиране на други хора за снимка.

Използвайте устройството като безжична уебкамера

PowerShot PX също работи чудесно като уебкамера, използвайки Wireless Webcam Utility за Mini PTZ Cam, което осигурява допълнително удобство и полезност. Предлага се само за компютри с Windows 10.
6

7

Комплектът PowerShot PX Essential kit съдържа

PowerShot PX, интерфейсен кабел, зарядно устройство с възможност за захранване и зареждане, микро SD карта с капацитет 16 GB, ръководство на потребителя.
Характеристики


Марка CANON
МОДЕЛ PS PX BK ESSENTIAL KIT
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8714574669137
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()