Избран магазин:
Избери друг магазин
Уред за почистване на лице SILK N SONICLEAN
УРЕД ПОЧИСТВ.ЛИЦЕ SILK'N PURE

Уред за почистване на лице SILK N SONICLEAN

Код: 836915
В наличност
Рейтинг: ( от 1 ревю )
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:89.00 лв.
аСЯяв

Silk'n Pure четка за почистване на лице

Премахва всички замърсявания от лицето ви, почиства порите в дълбочина без да дразни кожата. Премахва 6 пъти повече грим от ръчното почистване, кожата ви изглежда по-здрава и сияйна и абсорбира подхранващи кремове и лосиони по-ефективно. Pure е подходяща за ежедневна употреба, както сутрин, така и вечер. Silk’n Pure използва патентованата 360 ° вибрационна технология. Тази технология съчетава вибриращи движения с микро завъртания, които стимулират и микроциркулацията в кожата.

Методи на работа, които Pure съчетава:

Четката за почистване Silk'n Pure съчетава вибрираща и пулсираща функции.  Вибриращата функция почиства в дълбочиназамърсяванията и остатъците от грима по кожата ви.  Пулсиращата функция кара четката да потупва имасажира кожата по време на почистването. И двете функции могат да се използват с двенастройки на работа: ниска и висока скорост. Лицето може да се e раздели на 6 зони : чело, нос, брадичка, лява буза, дяна буза, шия. Pure може дапочисти всяка една зона за 10 секунди.
ЯЯВЕ
ВЕЯЕ

Четката Silk’n Pure е водоустойчива и много финкционална

Може да се използва под душа или във ваната. Разполага с 1-минутен таймер за автоматично изключване.Устройството може да се използва до 50 пъти при пълно зареждане.

Silk'n Pure се предлага с 2 четки:

За нормална кожа и за чувствителна кожа с по-меки влакънца. Комплектът включва и удобна приставка засъхранение на четката.Препоръчително е резервните четки да се сменят на около 3 месеца при ежедневно използване на уреда
вевяее


МаркаSILK N
МОДЕЛ:
SONICLEAN
ТИП:
УРЕД ПОЧИСТВАНЕ НА ПОРИ
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN8712856049936
Купувани заедно
Най-нови продукти
Подобни продукти