Избран магазин:
Избери друг магазин
Сушилня HAIER HD80-A3959-S КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg
СУШИЛНЯ HAIER HD80-A3959-S
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Сушилня HAIER HD80-A3959-S КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg

Код: 688961
В наличност
Рейтинг: ( от 5 ревюта )
+
1 бр.
Вълнени топки за сушилня XAVAX 111377 3бр.
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:1199.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

th

Невероятна ефективност с прецизно проектиране

Сушилня за дрехи с енергиен клас А +++ консумира  60% по-малко електро енергия от сушилня  с клас А. Това е и най-високият клас на пазара за момента. Целта на Haier е да произвежда модерни и технологични продукти, които да работят максимално ефективно при пълен капацитет без компромис в тяхното представяне.

Експертно проектиране, несравнимо изпълнение

Специалната разработка на инверторния мотор в сушилнята Haier е проектиран да издържа дълго време. Липсата на четки значително намалява триенето, което означава по-малко вибрации и повече спестена електро енергия. 
i
uk

Използвайте топлината, за да пестите енергия

Технологията на термопомпата умело контролира  топлината в барабана на сушилнята, като не само намалява консумацията на електро енергия с до 50%, но и гарантира, че грижата за вашето пране е на много по-високо ниво в сравнение с обикновената кондензационна сушилня. 

Защитете дрехите си от бактерии

За постигане на хигиена на професионално ниво е нужно просто да натиснете един бутон! Благодарение на функцията Hygienic, сушилнята I-Pro Series 5 може да премахнете до 99% от бактериите от прането ви, запазвайки вашите дрехи по-дълго време.  Hygienic  е иновативна функция, разработена от Haier и сертифицирана от института VDE.
li
w

I-Time – гъвкавост при цикъла на сушене

С функцията I-Time може да регулирате времето за сушене според вашите нужди.  Времето на цикъла може да се увеличи чрез натискане на специален бутон. Различните програми регулират необходимото време, в зависимост от условията и количеството на зареденето пране.

Професионална грижа в домашни условия

I-Refresh освежава  тъканите на вашето пране благодарение на кондензиралата вода в специалното отделение. Това  създава поток от топъл и влажен въздух, което спомага за по-прецизно регулира температурата в барабана. По този начин се осигурява максимално добра ефективност по време на сушенето.
i
iol

Филтър 3в1 - Лесен достъп

Благодарение на трислойният  филтър на сушилните Haier, разположен на лесно и достъпно място, потребителите могат да събират мъх и влакна от едно място.  Също така филтърът е лесен за почистване.

Проектирана да се впише във вашия дом

Не всички домове са проектирани по един и същи начин. Ето защо Haier създаде възможност за обръщане на вратата на сушилните I Pro Series 5. Така тя може да се позиционира  безпроблемно във всякакъв вид помещения. 
y
ngfth

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на сушилнята Haier е проектиран така, че да сте сигурни, че дори и най-деликатните дрехи остават в перфектно състояние, независимо колко пъти са сушени. Благодарение на структурата на барабана, както и скоростта на въртене, прането се движи нежно по повърхността му, което позволява дори и най-деликатните тъкани да не се повредят.

Направете така, че прането да се съобразява с вашия график, а не обратно

Интелигентна  функция от Haier, която ви позволява да програмирате кога да стартира цикълът на сушене в предварително избрано от вас време. Тази иновация е друг начин да контролирате вашия график.
gy

ТИП
КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА
КАПАЦИТЕТ
8.0 kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС
А+++
КЛАС НА КОНД. ЕФЕКТИВНОСТ
B
ДЪЛБОЧИНА
60.0 см


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HD80-A3959-S
ТИП:
КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА
КАПАЦИТЕТ:
8.0 kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС:
А+++
КЛАС НА КОНД. ЕФЕКТИВНОСТ:
B
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ:
Да
ОТЛОЖЕН СТАРТ:
Да
ДИСПЛЕЙ:
Да
ГОДИШНА ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ:
175 kWh
ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЪР:
Да
ИНДИКАТОР ЗА ВОДНИЯ РЕЗЕРВОАР:
Да
ПРОГРАМА С ПАРА:
Да
ИНВЕРТОРЕН МОТОР:
Да
АВТОМАТИЧНА ПРОГРАМА:
Да
ПРОГРАМА ЗА ДЕЛИКАТНИ ТЪКАНИ:
Да
ПРОГРАМА ЗА РИЗИ:
Да
ПРОГРАМА ЗА КОПРИНА:
Да
ПРОГРАМА ЗА ВЪЛНА:
Да
ЛЕСНО ГЛАДЕНЕ:
Да
ЦВЯТ:
БЯЛ
ВИСОЧИНА:
85.00 см
ШИРИНА:
60.0 см
ДЪЛБОЧИНА:
60.0 см
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN6921081592106
Подобни продукти