Selected store:
Choose another store
Built-in Refrigerator HAIER HBW 5519 E 193.50 см
ХЛАДИЛНИК ЗА ВГР. HAIER HBW 5519 E

Built-in Refrigerator HAIER HBW 5519 E 193.50 см

Code: 651768
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Purchase online on credit See credit plans
Price:1459.00 лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

bfg

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!
bgh
thjy

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време. *както е сертифицирано от VDE (Независима лаборатория) № ID.40046454

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier , въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.
yu6
kui

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Подредете хладилника според вашите предпочитания

Този хладилник предлага не само голям капацитет за съхранение, но и по-добро управление на пространството. Можете да позиционирате рафтовете на вратата в зависимост от вашите нужди. 
nyu
iu

Изберете правилната температура

Хладилникът е оборудван с дисплей в горната част, от който може да настроите температурата на хладилника (от 2°C до 8°C) и на фризера (от -16°C до -24°C). От дисплея е възможно да зададете и други функции като Holiday, Eco, Super cool, Super freeze и да свържете вашия хладилник към новото приложение hOn.
HEIGHT
193.50 см
WIDTH
54.0 см
DEPTH
54.5 см
NET VOLUME
281 L
INVERTER COMPRESSOR
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM
Yes


BrandHAIER
MODEL:
HBW 5519 E
HEIGHT:
193.50 см
WIDTH:
54.0 см
DEPTH:
54.5 см
NET VOLUME:
281 L
NET VOLUME FRIDGE COMPARTMENT:
219 L
NET VOLUME FREEZER COMPARTMENT:
62 L
INVERTER COMPRESSOR:
Yes
TOTAL NO FROST SYSTEM:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
E
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
MOISTURE ZONE:
Yes
WINERACK:
Yes
HOLIDAY MODE:
Yes
REVERSIBLE DOORS:
Yes
ANNUAL ENERGY CONSUMPTION:
215 kWh
NOISE LEVEL:
33 dB
NOISE EMISSION CLASS:
B
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN8059019031347
You may also like...