Selected store:
Choose another store
Curler REMINGTON CI5538 210, DIAMETER 38 mm
МАША REMINGTON CI5538

Curler REMINGTON CI5538 210, DIAMETER 38 mm

Code: 830481
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:40.99 лв.
асфдг

МАША REMINGTON CI5538

Желаете ли косата ви да изглежда пълна със живот и обем? Постигнете големи, обемни къдрици с 38мм маша Remington Pro Big Curl. С титаниево керамично покритие ще получите гладък завършек без следи от наелектризиране. Турмалиново йонизиращото покритие осигурява четворно по-голяма защита в сравнение със стандартното керамично покритие, като се грижи косата ви да изглежда жизнена. Загряването само за 30 секунди означава, че ще сте готови да излезете от вкъщи само за минути. Има осем настройки на температурата, за да изберете най-подходящата за вас – независимо дали търсите обеми дълготрайност или ниска температура за допълнително предпазване на косата.

МАША С 38ММ ЦИЛИНДЪР  

От небрежни плажни вълни до големи лъскави къдрици, може да създавате разнообразие от прически с 38-мм маша Pro Big Curl. 38-милиметровата маша е идеална за създаването на подскачащи къдрици и да придава естествен обем на косата ви. Идеална е за добавянето на обем към ежедневната ви прическа или за малко очарование за специални поводи, 38-мм маша е лесна за употреба и е създадена да предпазва косата ви от свръх-стилизиране.
АСФДГДФГ
ВСАФСДГ

СПЕЦИАЛНО ТИТАНИЕВО КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ

С титаниево керамично покритие ще получите гладък завършек без следи от наелектризиране. Турмалиново йонизиращото покритие осигурява четворно по-голяма защита в сравнение със стандартното керамично покритие, като се грижи косата ви да изглежда жизнена. С антистатичното покртитие и гладкото плъзгане ще можете да оформяте косата си без усилие, правейки обемни къдрици и вълни, които винаги изглеждат очарователно. С четворно по-голяма защита в сравнение със стандартно керамично покритие, турмалиново йонизиращото покритие гарантира гладък завършек и технологията за гладко плъзгане спомага за бързото и лесно оформяне без хвърчащи косми.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Технически характеристики:
  • Ширина на основата:38mm
  • Контрол на температурата: 
  • Минимална температура: 140ºC - 210ºC
  • Време за загряване:30 секунди
  • Автоматично изключване:след 1 час
  • Кабел без усукване
  • Ненагряващ се връх
  • Термоустойчива поставка
  • Универсален волтаж
асфсдгдсг
TEMPERATURE
210
DIAMETER
38 mm


BrandREMINGTON
MODEL:
CI5538
TEMPERATURE:
210
DIAMETER:
38 mm
ATTACHMENT:
No
WARRANTY:
36 MONTHS
EAN4008496975754
Newest Products
You may also like...