Selected store:
Choose another store
Built-in dishwasher HAIER XS 6 B0S3FSB INVERTER MOTOR
СЪДОМИЯЛНА HAIER XS 6 B0S3FSB
Special offer

Built-in dishwasher HAIER XS 6 B0S3FSB INVERTER MOTOR

Code: 651870
In stock
Free delivery

i

Order now and pick up from:

"" Today

Price:
1199 .00 лв.
999 .00 лв.
-200лв.
See credit plans
from37.64лв.
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Haier Series 4

Съдомиялни машини Haier series 4

Съдомиялните машини Series 4 на Haier ще ви разкрият най-новите технологични иновации, осигурявайки персонализирани решения за всяка нужда. Тези съдомиялни машини са с висока производителност благодарение на иновативния инверторен мотор, който постига енергиен клас B.

Различни решения за перфектни резултати

Има многобройни решения, които ще се погрижат за вашите съдове, от щадящи програми до такива, предназначени за силно замърсени съдове. Ако желаете, просто използвайте "Flex zone", която ще гарантира деликатно измиване за съдовете в по-горните кошници, докато измива долната с по-интензивно налягане и сила на водата.
Haier FlexZone
Haier Smart AI

"SMART AI" изкуствен интелект

Изкуствен интелект и цял набор от сензори, готови да пренесат производителността на съдомиялните машини Haier в бъдещето, като същевременно следят ефективността. Насладете се на повече време за това, което обичате, благодарение "SMART AI". Тази програма може самостоятелно да избере най-добрия цикъл за изпълнение, въз основа на резултатите по време на работа, така ще регулира консумираната енергия и вода.

"MAXI TUBE" Простор отвъд вашето разбиране

Благодарение на иновативния дизайн "MAXI TUBE" позволява изключителна гъвкавост във вътрешното пространство. Съдомиялните машини Haier могат да поберат и почистят до 16 комплекта съдове или до 184 отделни чинии. Също така новата Active-Pro кошница на Haier разполага с 8 реда ограничители, които могат да се повдигат и спускат, за да се освободи повече пространство. Това ви позволява да съберете всички видове съдове по най-гъвкавия и удобен начин, без да намаляте качеството на почистване. Това е най-високият капацитет за стандартни 60 см съдомиялни машини.
Haier MaxiTube
Haier inverter

Иновация при съдомиялните

Безчетковият инверторен мотор на Haier е най-доброто решение за вашата съдомиялна машина, той ви позволява да намалите шума и вибрациите. Освен това намалява консумацията на електроенергия, достигайки един от най-високите класове за енергоспестяване според новия европейски стандарт.

Без притеснения за кристалните съдове и чаши

"Crystal protect" е набор от аксесоари в кошницата, разработени от Haier, които предпазват най-деликатните съдове. Благодарение на специалната двойна опора и нови гумени протектори - кристалните съдове, керамиката и чашите за вино са здраво закрепени, за перфектно почистване и надеждна защита.
Haier CrystalCare
Haier additional spray arm

Мръсотията няма шанс

Премахването на най-упоритите замърсявания вече не е проблем с "Powerwash" - допълнително рамо, което използва шест водни струи, за да подобри процеса на почистване и да измие големите съдове с лекота.

Грижа за приборите

Третата кошница е специално разработена за поставяне на прибори. Следвайки инструкциите, лесно ще се научите как да я зареждате ефективно, което ще ви позволи да постигнете възможно най-добър резултат.
Haier 3rd basket
Haier Smart hOn

Умният начин в измиването на съдовете

Вашата съдомиялна става още по-автономна! Направете снимка на кошниците през приложението hOn,  когато са заредени със съдове и оставете AI да открие най-подходящата програма в зависимост от количеството, вида, материала и позицията на вашите съдове.

Светлинна индикация

Интелигентна светлина, която индикира дали уредът е в работен режим или не. Така ще сте винаги информирани само с един поглед, избягвайки отварянето на вратата по време на цикъл.
Indicated floor light
Sensor display Haier

Многоезичен сензорен екран

Съдомиялните Haier са оборудвани със сензорен екран, която има 25 различни езика, за да ви предложи интуитивно и лесно използване.

Допълнителна видимост

Вече виждате всичко ясно, без да се нуждаете от външна подкрепа. Това е така благодарение на вътрешното осветление разположено над кошниците, предлагайки цялата необходима видимост, докато зареждате или изваждате съдовете от съдомиялната машина.
Inner light Haier
Sliding hinges Haier

Пасва на всяко пространство

Съдомиялната машина на Haier е проектирана да улесни инсталирането ѝ. Благодарение на технологията "Плъзгащи панти", това я прави подходяща за всякаква височина на мебелите, задоволявайки всяка нужда в кухнята. Това прави съдомиялната изключително лесна за монтаж.

Автоматично отваряне за по-лесно изсушаване

Малък трик "Automatic Open Door" ръчно активира и деактивира режима, който значително намалява консумацията. В края на определени програми вратата на съдомиялната се отваря автоматично, пропускайки подходящото количество въздух, за естествено и бързо изсушаване.
Automatic open door Haier
INVERTER MOTOR
Yes
PROGRAMMES NUMBER
10
TEMPERATURES NUMBER
5
EXTRA SPRAY ARM
Yes


BrandHAIER
MODEL:
XS 6 B0S3FSB
CAPACITYINSTANDARDPLACESETTING:
16
THIRD BASKET:
Yes
INVERTER MOTOR:
Yes
NOISE EMISSION CLASS:
B
NOISE LEVEL:
40 dB
PROGRAMMES NUMBER:
10
TEMPERATURES NUMBER:
5
AUTO PROGRAM:
Yes
EXTRA SPRAY ARM:
Yes
AUTODOOR OPPENING:
Yes
ENERGY EFFICIENCY CLASS:
B
OVERFLOW PROTECTION:
Yes
ELECTRONIC DISPLAY:
Yes
WI-FI CONTROL:
Yes
FLOOR ILLUMINATION:
Yes
START DELAY:
Yes
DURATION OF ECOPROGRAM:
3:35
ENERGY CONSUMPTION ECO:
66.00 kWh
WATER CONSUMPTION PER CYCLE:
9.5 L
HEIGHT:
81.80 см
WIDTH:
59.7 см
DEPTH:
55.0 см
WARRANTY:
72 MONTHS
EAN8059019065953
Newest Products
Accessories
You may also like...