Избран магазин:
Избери друг магазин
Преса за коса REMINGTON COCONUT SMOOTH S5901 CERAMIC
ПРЕСА ЗА КОСА REMINGTON S5901
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Преса за коса REMINGTON COCONUT SMOOTH S5901 CERAMIC

Код: 830707
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:69.99 лв.
asfdsgsdg

ПРЕСА ЗА КОСА REMINGTON S5901

Изправяйте косата си с пресата Remington S5901 Coconut Smooth, която има плочи с усъвършенствано керамично покритие с микро подхранващи частици, обогатени с кокос, така че може да създавате прически, които имат целодневна защита от начупване*. Нейното бързо 15-секундно време за загряване означава, че никога няма да трябва да чакате, за да започнете стилизирането и да се чувствате като най-добрата си версия. Дори персонализирате температурата за вашия тип коса като избирате от 9 температурни настройки до 230°C.

КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ ОБОГАТЕНО С КОКОС

Предпазвайте косата си от ежедневната влага и се радвайте на меки и гладки резултати с пресата Remington S5901 Coconut Smooth. Плочите с усъвършенствано керамично покритие с микро подхранващи частици обогатени с кокос опитомяват косата и я защитават от начупване.
sfdgfhg
sfdgdfg

БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ

Няма време за губене, когато става въпрос за започване на вашето стилизиране. Ето защо пресата Remington S5901 Coconut Smooth е проектирана с ултрабързо време за загряване, за да не се налага да чакате да започнете с изправянето. Готова за употреба само за 15-секунди, вие може да създавате вашата прическа бързо и уверено. Освен това се грижи за Вашата безопасност! Тя се самоизключва след 60 минути работа, а когато не я ползвате, заключете раменете и я приберете в удобната торбичка за съхранение.

ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Пресата Remington S5901 Coconut Smooth има температура за всички типове коса и ви позволява да нагласяте температурата спрямо вашия тип коса. Използвайте дигиталните контроли на температурата, за да изберете от 9 температурни настройки до 230°C. Независимо дали имате тънка коса, която изисква по-ниска температура за изправяне, или имате гъста коса, която се нуждае от малко повече топлина за укротяване, може винаги да изберете оптималната температура, за да направите прическата си.
asdfdsgsdg
asFDGFSDG

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Заключване на рамената
  • Контрол на температурата: 
  • Минимална температура: 150ºC - 230ºC
  • Време за загряване 15 секунди
  • Автоматично изключване след 1 час
  • Цифров дисплей
  • Кабел без усукване
  • Универсален волтаж
  • Чантичка за съхранение
ТЕМПЕРАТУРА
ДО 230°C
БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ
Да


МаркаREMINGTON
МОДЕЛ:
S5901
ТЕМПЕРАТУРА:
ДО 230°C
ПОКРИТИЕ НА ПЛОЧИТЕ:
CERAMIC
ПРИСТАВКА ЗА ВЪЛНИ:
Не
БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ:
Да
СТЕПЕНИ НА РАБОТА:
9
ГАРАНЦИЯ:
36 МЕСЕЦА
EAN5038061112917
Няма намерени документи за този продукт
Подобни продукти