Избран магазин:
Избери друг магазин

Нашата уникална пералня със сушилня с термопомпа и технология SensiDry® суши дрехите на щадящо ниски температури и спестява до 40% консумация на енергия и вода при всеки цикъл в сравнение с другите перални със сушилня.

Пералня със сушилня 9000 SensiDry®

L9WBCN61B/ 10кг Пране/ 6кг Сушене/ 1600 об./мин/ Tермопомпа/ Технология ProSense

ÖkoMix е технологията, която вашата пералня със сушилня използва за предварително смесване на перилен препарат, омекотител и вода, преди да влязат в барабана.

ÖKOPower е динамична ежедневна програма за смесено пране до 5 кг. Когато пере и суши или само суши, тя регулира времето и консумацията на енергия в зависимост от размера на зареждането. Цикълът на пране е деликатен към дрехите, като ги почиства само за 59 минути.

Пералня със сушилня 8000 ÖKOPower

L8WBC61SC/ 10кг Пране/ 6кг Сушене/ 1600 об./мин/ Технология ProSense

DualSense® пере и изсушава деликатни тъкани, които иначе могат да се перат само на ръка.

Пералнята със сушилня с технология 7000 DualSense® адаптира оптимално подходящата температура и движения на барабана спрямо вида на материята за най-деликатната грижа за дрехите Ви.

Пералня със сушилня 7000 DualSense®

L7WBEN69S / 9кг Пране/ 6кг Сушене/ 1600 об./мин/ Технология ProSense

Продуктови характеристики с един поглед

Не можете да решите коя пералня със сушилня да изберете? Тогава разгледайте различните характеристики и модели и намерете пералнята със сушилня AEG, която отговаря на Вашия начин на живот.