Избран магазин:
Избери друг магазин

ФУРНИ ECOLINE

Фурните AEG EcoLine са избрани на база нашия най-висок енергиен клас и най-добри характеристики за пестене на ресурси по време на работа.

РАЗГЛЕДАЙ ECOLINE МОДЕЛИТЕ

Паровата фурна 9000 SteamPro със Steamify® позволява три нива на готвене: нагряване, пара или комбинация от двете. Дори е възможно да готвите су-вид.

Парова фурнa STEAMPRO 9000

BSK999330M/ Камера CookView®/ Wi-Fi/ Почистване с пара/Сензор за храна/Плавно затваряне

С помощта на пара можете да приготвяте по-здравословни и вкусни ястия.

С фурна 8000 SteamBoost получавате желания вкус всеки път. Просто използвайте функцията Steamify® и фурната автоматично ще зададе точното ниво на парата за Вашето ястие. Разгърнете истинския си потенциал в готвенето с помощта на парата.

Парова фурнa 8000 SteamBoost

BSE988330M/ Функция Steamify®/ Wi-Fi/ A++/ Почистване с пара/Сензор за храна/Плавно затваряне

Винаги оставайте хубави и хрупкави: с AEG SteamCrisp® за отлични ястия на фурна.

Вашите ястия са издигнати на следващо ниво с фурната 7000 SteamCrisp®. Тя лесно добавя пара към обичайното нагряване на фурната, така че печеното месо е сочно, зеленчуците хрупкави и всичко е със златиста коричка.

Парова фурнa 7000 SteamCrisp®

BSE772380B/ A++/ Пиролиза/ Сензор за храна/Плавно затваряне

AEG SteamBake®: Вашата фиксирана рутина за леки и пухкави печива.

Фурна SteamBake добавя пара в началото на процеса на печене, запазвайки тестото влажно на повърхността и създавайки златиста и хрупкава коричка отвън. Сърцевината остава мека и нежна. Освен приготвянето на хрупкави и вкусни хлябове, мъфини и пайове - печеното пиле, свинските ребра на грил и лазанята ще бъдат винаги еднакво вкусни и равномерно изпечени.

Фурнa SteamBake

BPE556360M/ A+/ Пиролиза/ Сензор за храна/ Плавно затваряне

Създавайте желани ястия: SurroundCook® технология за оптимално разпределение на топлината.

За разлика от стандартните фурни, усъвършенстваната технология на вентилатора на фурни SurroundCook гарантира, че всяка част от Вашето ястие получава точно необходимата топлина, разпределена равномерно навсякъде. Вече не е необходимо да обръщате съдовете по средата на готвенето. Сега постигате резултатите, които отговарят на Вашите очаквания всеки път.

Фурнa SurroundCook

BES331110M/ А/ Телескопични водачи/ Готвене на няколко нива/ AquaClean