Logitech Headset

Шумопотискащи микрофони

Гласът, уловен кристално чисто. Шумопотискащите микрофони на слушалките ти намаляват досадния фонов шум, за да звучиш ясно и уверено с хедсета на Logitech. Без значение от къде работиш.

Завладяващо аудио

Мощните аудио говорители в Logitech слушалките ти са фино настроени, за да предложат завладяващ, ясен, стерео звук. На някои модели може да включиш активното шумопотискане, за да намалиш разсейването от външната среда и да останеш фокусиран.

Надеждна връзка

Винаги свързани със слушалките Logitech. Лесно и просто като plug-and-play. В зависимост от модела, можеш да свържеш хедсета надеждно с 3.5 мм аудио жак, USB-A, USB-C, Bluetooth или универсалния + аудио приемник.

Създадени за видео разговори

Слушалките Logitech са създадени да работят с водещите видео конферентни платформи. Така лесно се присъединяваш към всеки следващ разговор без прекъсване. Аудио решенията на Logitech са направени, за да следват твоя личен стил и начин на работа.

Zone vibe 100

Безжични over-ear слушалки с шумопотискащ микрофон от ново поколение

Наслади се на завладяващ звук със Zone Vibe 100. Достатъчно професионални за работата в офиса и със страхотен външен вид, за да ги ползваме и в ежедневието, Zone Vibe 100 са създадени за отговорят на личния ти стил. Този супер лек безжичен хедсет има микрофон, който мютваш само с 1 движение нагоре, шумопотискаща технология от ново поколение и повече от удобни, меки наушници. Свързват се лесно чрез Bluetooth.

  • • Шумопотискащ микрофон
  • • Безжично свързване чрез Bluetooth на няколко устройства едновременно
  • • Леки, удобни и over-year
Купи сега

H540

‌Лазерно настроените говорители на Logitech H540 и вграденият EQ осигуряват безупречно качество на звука и богат бас, за да постигнете максимално удоволствие от слушането.

Ергономичен дизайн Тези слушалки са проектирани вземайки предвид формата на ушите и ви дават допълнителен комфорт при продължителна употреба. Поддържащата лента е регулируема, а слушалките са подплатени от вътрешната страна за допълнителен комфорт.

 

Laser-tuned Минимизира изкривяванията за по-добра яснота на звука.

 

Регулируем микрофон с функция за намаляване на фоновия шум Микрофонът притежава функцията Noise-Canceling, която намалява фоновия шум, така че разговорът ви да не бъде повлиян по никакъв начин. Когато не се използва, той може да бъде скрит дискретно в поддържащата лента.

Купи сега

H390

Компютърни USB слушалки с подобрен цифров звук и удобно подредени бутони за управление

Ясен звук по време на разговори, лесно USB-A plug-and-play свързване и микрофон, който ограничава страничния шум. С удобно подредените бутони лесно контролираш силата на звука или мютваш, без да прекъсваш разговора. Прецизно настроените аудио говорители предлагат подобрен цифров звук, за да се насладиш на любимата музика или игра.

 

  • • Прецизно настроени аудио говорители
  • • Бутони за управление на кабела
Купи сега

H340

‌Кристално чист звук със слушалките Logitech H340, вашите интернет обаждания, музика, видеоклипове и други ще звучат по-добре.

Насладете се на цифрова яснота Сега можете да се насладите на любимите си звуци на ново ниво с ясен и дигитален звук.

 

Ергономичен дизайн Насладете се на несравним комфорт - лентата е гъвкава и много лесна за регулиране. Поставете микрофона точно там, където искате, за да не ви пречи, когато не го използвате.

 

Plug-and-play Насладете се на страхотно аудио изживяване, като просто свържете слушалките чрез USB.

  • • Прецизно настроени аудио говорители
  • • Бутони за управление на кабела
Купи сега

Ключово предимство за видео разговори

Разгледай нашите уебкамери
Сравни ()