Logitech Ergo

Запознай се с POP

Изрази своето АЗ на бюрото и навсякъде с клавиатурата POP Keys и мишката POP Mouse. Избери от ярките цветове, покажи своята индивидуалност и изпрати любимото емоджи.

Купи сега
Logitech Lifestyle

Изпрати емоджи

Кликни бутона и избери директно от менюто с емоджита в чата или пък настрой от Logitech софтуера да изпращаш любимата емотиконка с едно натискане на бутона под скрола.

 

*Емоджи функцията и софтуера се поддържат към момента само от Windows и MacOS.
Logitech Lifestyle

Бъди страхотен. Винаги.

POP Mouse не просто изглежда страхотно. Тя е супер на допир, с много нежни форми и приляга плътно в ръката. А и можеш да я използваш почти навсякъде.

Logitech Lifestyle

Емоджита на върха на пръстите ти

Клавиатурата POP keys идва с 8 разменящи се емоджи бутона, които лесно миксираш, сменяш и използваш в зависимост от настроението ти.

 

*Емоджи функцията и софтуера се поддържат към момента само от Windows и MacOS.
Logitech Lifestyle

Влюбени във винтидж писането

Писането на POP Keys е почти пристрастяващо, много близко до усещането на пишещата машина благодарение на механичните клавиши. Пръстите ти буквално подскачат, когато пишеш. С всяко натискане чуваш звука на механичния суич, който трака, клика и е просто POP. Толкова винтидж ретро, толкова приятно.

Клавиатурата K380, която свързваш с няколко устройства чрез Bluetooth и безжичната мишка М350 Pebble

Минималистична, модерна и мобилна. Тънката, лека клавиатура K380, която лесно свързваш с няколко устройства, и мишката М350 PEBBLE са лесни за пренасяне. Още повече благодарение на Bluetooth връзката можеш да пишеш, работиш и твориш буквално навсякъде.

Купи сега
Logitech Lifestyle

Модерна, тънка и красива

Мишката Logitech M350 Pebble има модерен дизайн, който просто допълва твоя стил и привлича погледите. Достатъчно тънка и малка, просто я вземи с теб навън, за да я използваш в най-близкото кафе или където пожелаеш.

 

Logitech Lifestyle

Минималистична, модерна и мобилна

Тънката и лека клавиатура К380 можеш да свържеш с няколко устройства. Безжичната Bluetooth връзка ти позволява да я използваш навсякъде - на бюрото у дома, в любимото кафе или където те застигне вдъхновението. Пиши на лаптопа, телефона, таблета и владей твоето пространство по най-добрия начин.

MK470 - тънко безжично комбо

Всяко пространство може да бъде модерно, минималистично и толкова тихо с безжичното комбо МК470 – ултра тънки, компактни и дизайнерски клавиатура и мишка. Просто перфектни, за да свършиш поставените задачи повече от ефективно.

Купи сега
Logitech Lifestyle

Минималистични. Модерни. Тънки.

Безжичното комбо МК470 се откроява със своята непринуденост. Тънкият профил и минималистичен дизайн буквално превръщат клавиатурата и мишката в дизайнерски аксесоари за бюро. С тях получаваш подредена, красива и елегантна визия.

 

Logitech Lifestyle

Спести мястото за повече продуктивност

Компактната клавиатура има цифров блок и 12 FN шорткъта, с което получаваш всичко необходимо да работиш ефективно. Благодарение на тънкия профил и дизайн, ще работиш удобно дори на най-тесните бюра и пространства, а движенията с мишката няма да бъдат ограничени.

Сравни ()